Σας ευχαριστώ που με τιμάτε με την παρουσία σας!!!

3 Σεπτεμβρίου 2010

"I love ......"

Η φίλη μου η Mare από την Κροατία http://mare-ri.blogspot.com/  με προσκάλεσε να συμμετέχω σε ένα παιχνίδι, κι εγώ δέχτηκα με πολλή χαρά, γιατί το βρίσκω μια πάρα πολύ καλή ιδέα να γνωριστούμε μεταξύ μας καλύτερα και να μάθουμε περισσότερα η μία για την άλλη! Θέλω να την ευχαριστήσω που ήμουν μέσα στις επιλογές της, κι εγώ με τη σειρά μου, με μεγάλη δυσκολία πρέπει να επιλέξω 10 από σας, για να συμμετέχετε κι εσείς! Συγχωρέστε με όσοι δεν είστε μέσα στη δεκάδα, είστε σίγουρα μέσα στην καρδιά μου...

Οι κανόνες του παιχνιδιού είναι οι εξής:
-Γράψε στο blog σου ποιος σε προσκάλεσε στο παιχνίδι.
-Γράψε 10 πράγματα που αγαπάς...
-Κάλεσε 10 bloggers να παίξουν κι εκείνοι το παιχνίδι!

Όπως και η Mare, έτσι και εγώ αποφάσισα να χρησιμοποιήσω εικονίτσες για να συνοδεύσω τα πράγματα που αγαπώ πιο πολύ, αν κι αυτό δεν είναι απαραίτητο... Έχουμε και λέμε:

Αγαπώ...

1. Την πολυαγαπημένη μου οικογένεια...2. Τα βιβλία μου...3. Το laptop- ακι μου και το blog-ακι μου!...4. Να μαγειρεύω...5. Να ταξιδεύω...6. Να πηγαίνω σε θερινό σινεμά...7. Να ακούω χαλαρωτική μουσική...8. Τα τριαντάφυλλα...9. Τα Χριστούγεννα...10. To decoupage...


Φυσικά αγαπώ πολύ περισσότερα από αυτά που μου δίνεται η δυνατότητα να σας εκθέσω...! Αλλά πιστεύω ότι όσο γνωριζόμαστε, θα μαθαίνουμε ο ένας τον άλλον καλύτερα...!

Με τη σειρά μου προσκαλώ τους παρακάτω bloggers και αγαπημένους δημιουργούς να συμμετάσχουν στο παιχνίδι "I love ......", για να μας δώσουν την ευκαιρία να τους γνωρίσουμε καλύτερα:


Περιμένω με ανυπομονησία την ανταπόκρισή σας στην πρόσκλησή μου!

Δείτε ακόμη...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι επισκέπτες στο χάρτη...