Σας ευχαριστώ που με τιμάτε με την παρουσία σας!!!

20 Ιουλίου 2010

Βραβείο Θετικής Ενέργειας από την Αγγελική!



Αγγελικούλα μου, σε ευχαριστώ πολύ γι’αυτό το βραβείο! Αν είναι κάποιος που πρέπει να πάρει το βραβείο Θετικής Ενέργειας, αυτή είσαι εσύ!!! Γιατί έχεις ένα απίστευτο χαμόγελο, ένα απίστευτο γέλιο, και καταφέρνεις να κάνεις πάντα τους άλλους γύρω σου να αισθάνονται καλά! Σε ευχαριστώ και πάλι.....

Award from Tina!!!

 

Thanks you Tina for this award! It was such a nice surprise for me to see this gift from you! When I come back from my vacation i hope to talk to you more often!

19 Ιουλίου 2010

Καλοκαίρι...


Τελάρο με καμβά. Το μοτίβο είναι ρυζόχαρτο και είναι πλαισιωμένο με πάστες κρακελέ.



Ένα καλοκαρινό σχέδιο, εμπνευσμένο από την προσδοκία μου για τις διακοπές, που τώρα κοσμεί το εξοχικό μου σπίτι στη Ζάκυνθο! Αυτη τη στιγμή βρίσκομαι σε διακοπές, και δυστυχώς μόνο περιστασιακά θα μπορώ να επισκέπτομαι και να ανανεώνω το blog μου. Από Σεπτέμβρη ελπίζω να επιστρέψω γεμάτη με όμορφες εικόνες και έτοιμη για νέες δημιουργίες! Ελπίζω κι εύχομαι σε όλες και όλους να περάσετε καλά στις καλοκαιρινές σας διακοπές!

Στην Αγγελική και τη Χαρά με πολύ αγάπη!!!





      Επιτέλους καταφέραμε να συναντηθούμε και με σένα Χαρά μου! Μετά από τρεις μήνες αναμονής και με την υπόσχεση ότι όταν θα κατέβω στο νησί θα συναντηθούμε... τελικά ήρθε η ώρα της πολυπόθητης συνάντησης! Η πραγματικότητα ξεπέρασε τις προσδοκίες μου για σένα. Κι εσύ όπως και η φίλη μας η Αγγελική είστε υπέροχοι και αξιόλογοι άνθρωποι.
      Σας ευχαριστώ που μου δώσατε την ευκαιρία να σας γνωρίσω από κοντά και να ξεκινήσουμε και οι τρεις μας μια καινούρια περιπέτεια που λέγεται ΦΙΛΙΑ! Μια φιλία που ξεκίνησε μέσα από το κοινό μας ενδιαφέρον για το decoupage και ελπίζω κι εύχομαι να εδραιωθεί και να στεριώσει. Θέλω να δηλώσω επίσης τη χαρά και τη συγκίνηση που ένιωσα όταν σας γνώρισα, όπου κανένας δεν μου το’ λεγε όταν ξεκινούσα δειλά δειλά να φτιάξω αυτό το blog ότι θα μου δοθεί η ευκαιρία να γνωριστώ κι από κοντά με ανθρώπους δημιουργικούς και ανήσυχους. Άρχισα να καταλαβαίνω τη δυναμική αυτή που έχει η κοινότητα των blogger και κυριολεκτικά μαγεύτηκα μέσα από αυτή τη διαδικασία. 
      Σας καλωσορίζω λοιπόν καλές μου φίλες και τις δύο στη ζωή μου και εύχομαι να περάσουμε καλά σε αυτό το ταξίδι! Κι όπως λέει και ο ποιητής
“Σα βγεις στον πηγαιμό για την Ιθάκη,
να εύχεσαι νάναι μακρύς ο δρόμος,
γεμάτος περιπέτειες, γεμάτος γνώσεις.
Πάντα στον νου σου νάχεις την Ιθάκη.
Το φθάσιμον εκεί ειν' ο προορισμός σου.
Αλλά μη βιάζεις το ταξείδι διόλου.
Καλλίτερα χρόνια πολλά να διαρκέσει
και γέρος πια ν' αράξεις στο νησί,
πλούσιος με όσα κέρδισες στο δρόμο.......”

Πολλά φιλιά και στις δύο!!!!!!!!!


Δείτε ακόμη...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι επισκέπτες στο χάρτη...