Σας ευχαριστώ που με τιμάτε με την παρουσία σας!!!

6 Δεκεμβρίου 2014

Χριστουγεννιάτικο μπουκάλι!





Πολλά φιλιά καληνύχτα σε όλες σας!!!

2 Δεκεμβρίου 2014

Το κουκουνάρι που έγινε χριστουγεννιάτικο στολίδι...! Κι όχι μόνο!


Ρήμαξα τα πεύκα! Και το ευχαριστήθηκα!

Όχι βέβαια ότι περίμεναν εμένα... Φαίνεται και κάποιοι άλλοι πριν είχαν κάνει τη βόλτα τους...! Δυσκολεύτηκα να βρω κουκουνάρια έτσι όπως τα ήθελα, αλλά να μην έχω και παράπονο! Η βόλτα έγινε στη γειτονιά μου.




...κάποια cd που έγιναν σουβέρ...


...και ξύλινες καρδούλες, που κι αυτές θα πάρουν τη θέση τους σε κάποιο χριστουγεννιάτικο δέντρο!


Αυτά γι'απόψε! Πολλά φιλιά! Καληνύχτα!




30 Νοεμβρίου 2014

Να ξαναζεσταθούν οι μηχανές...


Πέρασε καιρός πολύς μέχρι να ξαναπιάσω το πινέλο... Να ξαναμυρίσω μπογιές... Και να κάνω πάλι τον κακό χαμό στο μικρό μου εργαστήριο! Κάτι η μυρωδιά των Χριστουγέννων, κάτι οι αναμνήσεις από τα παλιά, η νοσταλγία για το χάζεμα στα μπλογκοσπιτάκια σας, θαυμάζοντας τις δημιουργίες σας, με έκαναν να θέλω να κάνω μια ανάρτηση, να ξαναζεσταθούν οι μηχανές, και να αρχίσει πάλι το δημιουργικό παιχνίδι!

Χριστούγεννα ευτυχισμένα δεν γίνονται, μπλογκάκι μου, χωρίς εσένα!

Μπορεί να χάθηκα, και κάποιες φίλες να αναρωτιούνται, αλλά όσο το κρασί μένει στο ασκί, τόσο θα αναδείξει αρώματα όταν αυτό ανοιχτεί... (χαζομάρες της στιγμής, μη δίνετε σημασία!)

Τέλος πάντων, είμαι σε καλλιτεχνικό οίστρο χάριν μιας εκδήλωσης που οργανώνω για καλό σκοπό, λόγω ημερών, με βοήθεια πολλών και καλών φίλων και φιλενάδων, που όλοι λειτουργούμε για την εκπλήρωση του.

Σε αναμονή λοιπόν, για όσες κάνετε τον κόπο να ανοίξετε την ανάρτηση, και σας ευχαριστώ γι'αυτό! Σύντομα θα ανεβάσω φωτογραφίες...!





Δείτε ακόμη...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι επισκέπτες στο χάρτη...