Σας ευχαριστώ που με τιμάτε με την παρουσία σας!!!

13 Οκτωβρίου 2011

Τα 7 είναι λίγα...!


Θα πρέπει να ευχαριστήσω τις δύο καινούριες blog-o-φίλες μου που με σκέφτηκαν και μου έδωσαν αυτά τα βραβεία, την Μαμά Κουκουβάγια και την !

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ


 
Όπως ορίζει το συγκεκριμένο  παιχνίδι, θα πρέπει να σας πω 7(;) πράγματα για τον εαυτό μου...
  • Ψάχνω το αληθινό, και όπου το βρω, δίνομαι ολοκληρωτικά.
  • Δεν μου αρέσουν τα ψέματα και η υποκρισία, και δυστυχώς μπορώ να τα ξεχωρίσω, γι' αυτό και πικραίνομαι.
  • Δίνω πάντα μια δεύτερη ευκαιρία, γιατί καταλαβαίνω το ανθρώπινο.
  • Μπορώ και συγχωρώ, αλλά όχι τον εαυτό μου.
  • Δεν μου αρέσει η μοναξιά, και πιο πολύ η μοναξιά της παρέας.
  • Χαλαρώνω και δίνω τον καλύτερο εαυτό μου όταν βρίσκομαι με μια καλή παρέα, συντροφιά με ωραία τραγούδια κι ένα ποτηράκι κρασί.
  • Την ώρα που δημιουργώ στο εργαστήριό μου, είναι ο καλύτερος χρόνος για περισυλλογή και  εκτόνωσή, και δεν το αλλάζω με τίποτα! Εκεί μέσα είμαι ο εαυτός μου...
Αυτά για μένα... Και θα ήθελα να κάνω και μια παρατήρηση: όλο αυτό το διάστημα που γυρνάει στην blog-o- γειτονιά αυτό το παιχνίδι, και καθεμία αναφέρει κάποια πράγματα για τον εαυτό της, βλέπω ότι είδατε κι εσείς κάποια πράγματα κοινά που έχουμε όλες μας. Κι ίσως αυτό είναι και το συστατικό που μας έκανε να δέσουμε και να επικοινωνούμε, έστω και με αυτό τον τρόπο. Η διαπίστωση αυτή με έκανε πολύ χαρούμενη, γιατί όλο και εδραιώνεται μέσα μου αυτό το είδος της φιλίας που έχουμε αναπτύξει, και μαθαίνουμε σιγά σιγά η μία την άλλη...

Συνεχίζουμε λοιπόν. Να μοιράσω κι εγώ με τη σειρά μου αυτά τα βραβεία, σε κάποιες φίλες που πιθανώς να το έχουν ήδη λάβει, αλλά το προσφέρω κι εγώ με όλη μου την αγάπη!

  1. Πλουμίδι
  2. Έτσι- χωρίς πρόγραμμα
  3. Foufoulas Decoupage
  4. Δημιουργία
  5. Evie μια παλιά Αθηναία
  6. Χεριών έργα
  7. Από το χαμόγελο στο γέλιο
  8. Keep Thinking
  9. ~α μπέμπα μπλόμ~
  10. Ανεράιδα
  11. ΑΓΓΕΛΙΚΗ
  12. ΑΝΘΙΒΟΛΟΝ
Υ.Γ. Έχω  ακούσει ότι κάαατι σημαίνει το νούμερο 7. Αν κάποια γνωρίζει, καλό θα ήταν να μας πει!... Καληνύχτα από μένα, και καλή συνέχεια της εβδομάδας!

9 Οκτωβρίου 2011

Tilda... γιατί όχι;























Πάλι ξύπνησε το παιδικό μέσα μου....και φτιάχνω κουκλίτσες! Τις αγαπημένες μου! Τις tilda!!!
Όλη την προηγούμενη εβδομάδα καταπιάστηκα με αυτή την κούκλα!!! Αν και οι γνώσεις μου στη ραπτική είναι ελάχιστες, το να τα καταφέρω με αυτή την κούκλα δείχνει για άλλη μια φορά το οτι ο άνθρωπος οτι θέλει το μπορεί!!! Όλα τα άλλα είναι απλώς δικαιολογίες... Πάντως, για καλό και για κακό, ξεκίνησα να κάνω και μαθήματα καλλιτεχνικής ραπτικής και στο μέλλον θα σας δείξω και τσάντες και μαξιλαράκια και άλλα διακοσμητικά!!! Εύχομαι σε όλες σας να έχετε μια καλή εβδομάδα!!!

Υ.Γ. Στις δύο τελευταίες φωτογραφίες έβαλα και την πρώτη Tilda που είχα φτιάξει. Κάνουν ωραίο ζευγαράκι, δεν νομίζετε; :)

Δείτε ακόμη...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι επισκέπτες στο χάρτη...