Σας ευχαριστώ που με τιμάτε με την παρουσία σας!!!

9 Δεκεμβρίου 2011

Χριστουγεννιάτικες μπάλες!!!


Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, αυτή η μεγάλη γιορτή της αγάπης... Εύχομαι να είναι για όλο τον κόσμο μια όμορφη γιορτή, χωρίς (δυσάρεστες) εκπλήξεις... Μέσα λοιπόν στην ετοιμασία των ημερών αυτών, φτιάχτηκαν κι αυτές οι μπάλες που σας δείχνω, και στολίζουν ήδη το χριστουγεννιάτικο μας δέντρο!... Να με συγχωρέσετε για την τις μη ευκρινείς φωτογραφίες, έκανα ό,τι μπορούσα καλύτερο με τις δυνατότητες τις φωτογραφικής μου μηχανής, αλλά κι επειδή οι μπάλες είναι πλαστικές, το υλικό τους δεν είναι τόσο καλό στην αντανάκλαση του φωτός.



 


 

 





 

 

Η τελευταία μπάλα που σας δείχνω είναι της Μαριλένας, φίλης της μεγάλης μου κόρης της Μαριάννας, που της έκανα κάποια μαθήματα στο decoupage, και μπορώ να πω ότι ό,τι και να'χει φτιάξει έχει μεγάλη επιτυχία! Δεν συμφωνείτε;;;


 


Το πίσω μέρος από την πρώτη μπάλα είναι με φίμο και το αποτύπωμα σφραγίδα, περασμένο με πατίνες, και δίνει αυτό το αποτέλεσμα. Και βέβαια Χριστούγεννα χωρίς χρυσόσκονη... δε λέει! Επομένως, το υλικό αυτό κυριαρχεί στις υπόλοιπες μπάλες!!! Τα θέματα είναι από αγαπημένες χαρτοπετσέτες. 

Αυτά προς το παρόν! Τα φιλιά μου σε όλες σας!!!


5 Δεκεμβρίου 2011

Έγκλημα στις ελληνικές θάλασσες! | Ελλάδα

Έγκλημα στις ελληνικές θάλασσες! | Ελλάδα

Εσύ πόσο τον έχεις;

Εσύ πόσο τον έχεις;: 15.000 τόνοι ψαριών κάθε χρόνο πετιούνται στη θάλασσα νεκρά. Κάνε click και πάρε θέση για να τα σώσεις!

Δείτε ακόμη...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι επισκέπτες στο χάρτη...