Σας ευχαριστώ που με τιμάτε με την παρουσία σας!!!

20 Μαΐου 2010

Μπουκάλια: άλλη μια φανταστική επιφάνεια για την τεχνική decoupage!!!


Μπουκάλι με κρακελέ ενός συστατικού και με επικόλληση χαρτιού.



Μπουκάλι με κρακελέ ενός συστατικού και με επικόλληση χαρτοπετσέτας.



Μπουκάλι με κρακελέ ενός συστατικού και με επικόλληση χαρτοπετσέτας.



Αυτό το μπουκάλι φτιάχτηκε με επικόλληση χαρτοπετσέτας και χαρτιού.



Μπουκάλι φτιαγμένο με χαρτοπετσέτα.



Όλα τα μπουκαλάκια μου μαζί!!!

Κρακελέ ενός συστατικού:

Η εφαρμογή του κρακελέ ενός συστατικού γίνεται ως εξής: Βάφεις την επιφάνεια που θέλεις να εφαρμόσεις το κρακελέ με μια βάση σκούρο, ακρυλικό χρώμα. Εφαρμόζεις το κρακελέ ή με πινέλο ή με μαλακό σφουγγάρι και όταν φτάσει στο σημείο εκείνο που όταν το ακουμπάς ίσα που να «τσιμπάει», είναι έτοιμο να εφαρμόσεις το επόμενο στρώμα χρώματος, το οποίο θα είναι ανοιχτό (και αυτό θα το εφαρμόσεις με μαλακό σφουγγαράκι). Θα αρχίζει να σκάει και να δημιουργεί ρωγμές οι οποίες θα είναι στο χρώμα το σκούρο που μπήκε για βάση. Έτοιμο!

17 Μαΐου 2010

Υπενθύμιση!

Μη ξεχνάτε την ενότητα "Προωθήστε το blog σας!" που σας δίνει τη δυνατότητα να μπορέσετε να προωθήσετε το blog σας!!! Βρίσκεται στο τέλος της σελίδας!

Τεχνική παλαίωσης σε κουτί!

Σαν ένα πουλάκι…



Ζούσε κάποτε σε ένα χωριό της Ανατολής ένας σοφός γέροντας που είχε γίνει γνωστός σε Δύση και Ανατολή για την ικανότητά του να απαντάει σωστά σε οποιαδήποτε ερώτηση του έκανες, όσο δύσκολη κι αν ήταν. 
Στο ίδιο χωριό με το σοφό γέροντα ζούσαν δυο πιτσιρικάδες, σκέτα διαβολάκια, που ήθελαν πολύ να βρούν κάποια ερώτηση στην οποία ο γερο- σοφός να μην μπορεί να απαντήσει! Έψαξαν λοιπόν και την βρήκαν! “ 
Θα πάρουμε ένα μικρό ζωντανό πουλάκι, θα το κρατήσουμε στις χούφτες μας και θα πάμε να ρωτήσουμε το γέρο αν το πουλάκι ζεί! Αν μας απαντήσει ναι, τότε εμείς θα σφίξουμε λίγο τα χέρια μας και θα του πούμε: έκανες λάθος, το πουλί είναι νεκρό! Αν πάλι μας πεί όχι, τότε θα ανοίξουμε τα χέρια μας και το πουλάκι θα πετάξει ολοζώντανο για τη φωλία του!” 
Πράγματι λοιπόν πιάνουν ένα πουλάκι στις χούφτες τους, πάνε στο γερο-σοφό και τον ρωτούν “Παππού, θέλουμε να μας πεις αν το πουλάκι που κρατάμε στα χέρια μας είναι ζωντανό ή νεκρό.” Ο σοφός γέρος τους κοιτάει στα μάτια, χαμογελάει τρυφερά και με πολύ αγάπη στη φωνή του τους λέει 
“Παιδιά μου, προσέξτε καλά αυτό που θα σας πω. Δε χρειάζεται παρά ένα σφίξιμο των χεριών σας, και το πουλάκι θα πεθάνει. Ή ένα άνοιγμα και το πουλάκι θα πετάξει ελεύθερο, όπως η φύση του όρισε να ζήσει. Ακριβώς με τον ίδιο τρόπο κρατάτε στις χούφτες σας και τη δική σας ζωή. Είναι στο χέρι σας αν θέλετε να την κρατήσετε φυλακισμένη μέσα στο θανάσιμο σφιχταγκάλιασμα της άγνοιας, της δειλίας και της αδυναμίας που οδηγεί πάντα στο μαρασμό και στο θάνατο. Είναι στο χέρι σας όμως και να την αφήσετε να πετάξει στα ουράνια και σαν δυνατός και περήφανος αετός να φτάσει όσο πια μακριά και πιο ψηλά μπορεί, μαζεύοντας γνώση, ομορφιά και αγάπη…”

Αισιοδοξείτε γιατί … χανόμαστε!

16 Μαΐου 2010

Προωθήστε το blog σας!

Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι ανακάλυψα ένα πολύ έξυπνο και ωραίο εργαλείο, που δίνει τη δυνατότητα να μπορέσετε να προωθήσετε το blog σας μέσα από το δικό μου blog!

Πώς λειτουργεί; Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πάτε στο τέλος της σελίδας, στη ενότητα "Προωθήστε το blog σας!" και να προσθέσετε το URL σας. Έτσι, στο κάτω μέρος της σελίδας μου θα εμφανιστεί ένα εικονίδιο που πατώντας το θα παραπέμπει στο δικό σας blog!
Για να αποφευχθεί πιθανός συνωστισμός και στο τέλος να μην φαίνεται κανένα blog, η ενότητα θα μένει προσβάσιμη σε εσάς για μία βδομάδα, και κάθε ένα μήνα θα την ανανεώνω. Αν λοιπόν σας ενδιαφέρει, θα πρέπει να μπαίνετε και να δηλώνετε ξανά το URL σας. Το ίδιο ισχύει και για όσους δεν πρόλαβαν να το δηλώσουν την προηγούμενη φορά.

Μέσα λοιπόν από την επισκεψιμότητα του δικού μου blog, αυξάνεται και η επισκεψιμότητα του δικού σας! Το μόνο που σας ζητώ είναι ταυτόχρονα αν θέλετε να γίνεται και αναγνώστες μου. Ελπίζω το εργαλείο αυτό να σας φανεί χρήσιμο, και περιμένω γρήγορα ανταπόκριση, καθώς και τα σχόλιά σας! Ο χρόνος ξεικνάει από... ΤΩΡΑ!!!

Φιλικά, Μαρία.

Δείτε ακόμη...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι επισκέπτες στο χάρτη...