Σας ευχαριστώ που με τιμάτε με την παρουσία σας!!!

10 Οκτωβρίου 2012

Τα σαλιγκάρια στο πρωτοβρόχι (και μια κούκλα!)



Γεια σας, αγαπημένη μου μπλογκοπαρέα! Άργησα να εμφανιστώ, γιατί έμπλεξα με βαψήματα και μερεμέτια! Κι εγώ, όπως πολλοί άλλοι αυτή την εποχή..... Κι ακόμα δε λέω να τελειώσω!..... Με παρηγορεί τουλάχιστον το ότι έχω το αποτέλεσμα που φανταζόμουν, κι έτσι συνεχίζω ακάθεκτα με πολύ προσωπική δουλειά, και διάθεση για δημιουργία.

Όπως καταλαβαίνετε, οι χειροτεχνίες μου έμειναν πίσω. Παρ' όλα αυτά, θα σας δείξω την κούκλα μου και τα σαλιγκάρια μου, που έχω φτιάξει εδώ και αρκετό καιρό και αμέλησα να σας τα δείξω! Νομίζω τώρα είναι μια πάρα πολύ καλή ευκαιρία, έτσι, για να μην χάνουμε πολύ καιρό.


















Όλο αυτό το διάστημα βέβαια, προσπαθούσα να σας παρακολουθώ όλες σας, αν και δεν άφηνα σχόλια. Να ευχαριστήσω και την καινούρια μου μπλογκο- φίλη, Μαριλένα, μια μπλόγκερ με εξαιρετικό ενδιαφέρον, για το βραβείο που με σκέφτηκε και μου το χάρισε!




Με τη σειρά μου, θα το προσφέρω με πολύ αγάπη στο καινούριο μπλόγκ της κόρης μου, και της καλής της φίλης Μαριλένας, που δειλά δειλά ξεκίνησαν από κοινού μια προσπάθεια, για να τους δηλώσω την υποστήριξη και την αλλυλεγγύη μου σε αυτό τους το ξεκίνημα! Και φυσικά σας το χαρίζω απλόψερα μέσα από την καρδιά μου σε όλες σας, όποιες θέλετε να στολίσετε με αυτό το μπλογκόσπιτό σας!!!

Δείτε ακόμη...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι επισκέπτες στο χάρτη...