Σας ευχαριστώ που με τιμάτε με την παρουσία σας!!!

8 Σεπτεμβρίου 2012

Βαρύ γλυκό και όχι!


Δέχομαι παραγγελιές!
Έτοιμος ο μύλος για να αλέσει τους κόκκους του μερακλίδικου καφέ!!!!!

Ένας απλός μύλος μεταμορφώθηκε! Ας είναι καλά το decoupage!



Έμπνευση υπήρχε, ο χρόνος μας έλειπε... Αλλά ιδού, το πρώτο έργο από τα πολλά που έπιασα από τότε που γύρισα και καταπιάστηκα, επιτέλους τελείωσε!

 

 

 

 

 





Όσοι πιστοί λοιπόν προσέλθετε! Μπορεί ο μύλος μας να είναι διακοσμητικός, και να μην αλέθει καφέ στην πραγματικότητα, αλλά το κεφεδάκι φτιάχνεται στο πι και φι!


4 Σεπτεμβρίου 2012

Καιρός για δουλειά.....


Άλλο ένα καλοκαίρι πέρασε, κι άφησε πίσω του γλυκές αναμνήσεις...

Μια γεύση από Ζάκυνθο αφιερωμένη σε όλες εσάς!... Κι ευχές για το χειμώνα που έρχεται! Καλή δύναμη και κουράγιο σε όλους μας!


Το σπίτι μας στο χωριό





Γαλάζιες Σπηλιές, Ναυάγιο, Πόρτο Ρόξα, Πλακάκι... Χαρακτηριστικά μέρη της Ζακύνθου, που η ομορφιά τους είναι ασύλληπτη. Συμφωνείτε;


Το μοναστήρι της Αναφωνήτριας, στο ομώνυμο χωριό. Είναι το μοναστήρι που μόνασε ο Άγιος Διονύσιος, ο πολιούχος της Ζακύνθου. Σε αυτό το μοναστήρι φυγάδευσε τον φονιά του αδερφού του και δεν τον παρέδωσε στο απόσπασμα που τον κυνηγούσε. Και πολύ γλαφυρά το αποτύπωσε ο ποιητής στο στίχο αυτό, και είναι γραμμένο σε μια πλάκα κρεμασμένη στο ξωκλήσι. Ένα ιερό προσκύνημα, και μια προσευχή στη χάρη του, στο πέρασμά μας απ' το χωριό.
Κοιτώντας άλλη μια φορά το λιμάνι, καθώς ξεμακραίνει το καράβι, δίνοντας την υπόσχεση πως γρήγορα θα γυρίσουμε πάλι...

Και τώρα, όπως είπαμε, τα κεφάλια μέσα, και καιρός για δουλειά!!! Μαζέψαμε στο βαλιτσάκι μας κάμποσες όμορφες στιγμές, και με αυτές για παρηγοριά θα πορευτούμε το χειμώνα που μας έρχεται. 

Έχω ξεκινήσει κάποια έργα, αλλά δεν τα έχω ολοκληρώσει ακόμα, για να σας τα δείξω. Ευελπιστώ ότι σύντομα θα τα ανεβάσω, σε κάποια άλλη ανάρτηση. Προς το παρόν, θα σας δείξω δύο βιντεάκια που έχω βρει, και αποτυπώνουν πολύ καλά μια από τις γνωστές στις περισσότερες από εσάς μέθοδο, τη μέθοδο Sospeso, που δείχνει πως μπορείς να δημιουργήσεις διάφορα έργα αλλά και που μπορείς να εφαρμόσεις τις δημιουργίες αυτές.

Ελπίζω να βοηθήσω με αυτά τα βιντεάκια όσες θα τους κινήσουν το ενδιαφέρον αυτές οι κατασκευές!



Δείτε ακόμη...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι επισκέπτες στο χάρτη...