Σας ευχαριστώ που με τιμάτε με την παρουσία σας!!!

22 Οκτωβρίου 2012

Σε στυλ "να μην ξεχνιόμαστε"......



Άλλη μια ιδέα που βρήκα στις νυχτερινές μου περιηγήσεις στο Ίντερνετ, και μου έκανε κλικ!

Τη φύλαξα στο βάθος του μυαλού μου, ώσπου έφτασε η ώρα να την υλοποιήσω, βάζοντας φυσικά τη δικιά μου σφραγίδα!

Βέβαια, θα μου πείτε, γούστα είναι αυτά... αλλά βλέποντας και τις δυο εκδοχές, θα κρίνετε από μόνοι σας. Εμένα πάντως μου αρέσει καλύτερα το δικό μου χαχαχαχαχα!

Δείτε λοιπόν την αρχική ιδέα...




Πρόκειται για ένα σημειωματάριο! Το οποίο όπως βλέπετε, είναι φτιαγμένο με μια απλή σανίδα, ρολό ταμειακής μηχανής, σχοινάκι και προκάκια... Υλικά φθηνά, εύκολα, που μπορούμε να βρούμε όλοι μας σε κάποια μεριά του σπιτιού μας. Και βέβαια, με τη χρησιμότητα του σημειωματάριου, που αυτό κι αν είναι απαραίτητο!...

Δείτε και τη δική μου εκδοχή...















Μια παρατήρηση όσον αφορά το ξυλάκι που χρησιμεύει για συγκρατεί και να κόβει το χαρτί , που φαίνεται "σχισμένο"... Η αρχική μου πρόθεση δεν ήταν αυτή, όμως προέκυψε, και το αποτέλεσμα συμπλήρωσε την εικόνα παλαιότητας που ήθελα να δώσω. Γι' αυτό και το άφησα!




Τώρα όλη η οικογένεια θα έχει ένα σημειωματάριο για να σημειώνει τις σκέψεις της, χαρούμενα μότο, διάφορες ανάγκες της καθημερινότητας... Και ό,τι άλλο προκύψει!

Το βρήκα πολύ ωραία ιδέα, εσείς;;;;


Κι επειδή κοντοζυγώνει το βραδάκι, σας αφήνω με μια πολύ όμορφη εικόνα ενός άγγελου που κοιμάται, κι εύχομαι... όνειρα γλυκά σε όλες σας!!!




Δείτε ακόμη...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι επισκέπτες στο χάρτη...