Σας ευχαριστώ που με τιμάτε με την παρουσία σας!!!

10 Δεκεμβρίου 2010

Χριστουγεννιάτικες κατασκευές!

     Παραμονή της έκθεσης του Βάλε Φαντασία, όπου θα λάβω μέρος, ίσα που πρόλαβα να φωτογραφίσω κάποιες ακόμα από τις κατασκευές, και σας τις παρουσιάζω! Είναι κάποια από τα κεραμίδια, και μερικές από τις γυάλινες μπάλες σε σχήμα καρδιάς!
     Σας τις αφιερώνω σε όλες εσάς καλές μου φίλες, που κάνετε συχνές επισκέψεις στο blogoσπιτάκι μου, και θα χαρώ πάρα πολύ αν κάποια από εσάς καταφέρει να έρθει σε αυτή την έκθεση, και να γνωριστούμε από κοντά!
     Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, μια από εσάς, την καλή μου Πολυτεχνίτισσα Lourdi, που συχνά μου χτυπά το κουδούνι στο blogoσπιτάκι για να μου πει μια καληνύχτα! Είναι πολύ γλυκό εκ μέρους σου Lourdi μου και σ' ευχαριστώ γι' αυτό, γιατί με χαροποιεί ιδιαίτερα όταν παίρνω την καληνύχτα σου! Να σου πω επίσης ότι δεν ξεχνώ το βραβείο που μου χάρισες, και με την πρώτη ευκαιρία να είσαι σίγουρη ότι θα το πάρω!
      Πολλά φιλιά σε όλες! Και ακολουθούν κι άλλα στις επόμενες μέρες!Είναι πήλινα κεραμίδια, με χαρτοπετσέτα ή ρυζόχαρτο. Επιπλέον, έχω προσθέσει χιόνι σε κάποια από αυτά και glitter.

~ ~ ~
Γυάλινες καρδούλες, που έχουν φτιαχτεί με χαρτοπετσέτες. Και αυτές έχουν στολιστεί με χιόνι, glitter, κορδελίτσες...

Δείτε ακόμη...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι επισκέπτες στο χάρτη...