Σας ευχαριστώ που με τιμάτε με την παρουσία σας!!!

19 Ιουλίου 2010

Στην Αγγελική και τη Χαρά με πολύ αγάπη!!!





      Επιτέλους καταφέραμε να συναντηθούμε και με σένα Χαρά μου! Μετά από τρεις μήνες αναμονής και με την υπόσχεση ότι όταν θα κατέβω στο νησί θα συναντηθούμε... τελικά ήρθε η ώρα της πολυπόθητης συνάντησης! Η πραγματικότητα ξεπέρασε τις προσδοκίες μου για σένα. Κι εσύ όπως και η φίλη μας η Αγγελική είστε υπέροχοι και αξιόλογοι άνθρωποι.
      Σας ευχαριστώ που μου δώσατε την ευκαιρία να σας γνωρίσω από κοντά και να ξεκινήσουμε και οι τρεις μας μια καινούρια περιπέτεια που λέγεται ΦΙΛΙΑ! Μια φιλία που ξεκίνησε μέσα από το κοινό μας ενδιαφέρον για το decoupage και ελπίζω κι εύχομαι να εδραιωθεί και να στεριώσει. Θέλω να δηλώσω επίσης τη χαρά και τη συγκίνηση που ένιωσα όταν σας γνώρισα, όπου κανένας δεν μου το’ λεγε όταν ξεκινούσα δειλά δειλά να φτιάξω αυτό το blog ότι θα μου δοθεί η ευκαιρία να γνωριστώ κι από κοντά με ανθρώπους δημιουργικούς και ανήσυχους. Άρχισα να καταλαβαίνω τη δυναμική αυτή που έχει η κοινότητα των blogger και κυριολεκτικά μαγεύτηκα μέσα από αυτή τη διαδικασία. 
      Σας καλωσορίζω λοιπόν καλές μου φίλες και τις δύο στη ζωή μου και εύχομαι να περάσουμε καλά σε αυτό το ταξίδι! Κι όπως λέει και ο ποιητής
“Σα βγεις στον πηγαιμό για την Ιθάκη,
να εύχεσαι νάναι μακρύς ο δρόμος,
γεμάτος περιπέτειες, γεμάτος γνώσεις.
Πάντα στον νου σου νάχεις την Ιθάκη.
Το φθάσιμον εκεί ειν' ο προορισμός σου.
Αλλά μη βιάζεις το ταξείδι διόλου.
Καλλίτερα χρόνια πολλά να διαρκέσει
και γέρος πια ν' αράξεις στο νησί,
πλούσιος με όσα κέρδισες στο δρόμο.......”

Πολλά φιλιά και στις δύο!!!!!!!!!


4 σχόλια:

  1. Μαρία μου και εγώ νιώθω πολύ τυχερή που σας γνώρισα και τις δύο!!!! Ενα κομμάτι λείπει για να συμπληρωθεί το πάζλ ....η συναντηση με την Χαρά αλλά που θα πάει θα γίνει και αυτό.
    Ελπίζω να τα πούμε σύντομα απο κοντά φιλιά πολλά και να περνάς καλά!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λυσσάξατε πιά, μέλι έχω;
    Σας αγαπώ και τις δυό σαν απο πάντα και χαίρομαι που σας βρήκα και σας γνώρισα (σώπα μικρή,υπομόνεψε. Ενα λιφτάκι και θα σουρθω ...
    κούκλα!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεια σου Μαράκι με τα θαυμάσια όπως πάντα έργα σου, Πάω κι εγώ Ζάκυνθο την Παρασκευή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαίρομαι που μου δίνεις την ευκαιρία να γνωρίσω και "φατσικά" την καλή μου φίλη Χαρά. Κι εγώ όπως κι εσύ την αγαπώ και την εκτιμώ. Ελπίζω να μπορέσω κάποτε να την γνωρίσω από κοντά.
    Επίσης χαίρομαι γιατί η χαρά μου έδωσε την ευκαιρία να μπω στο blog σου και να γνωρίσω κι εσένα. Θα σε επισκέπτομαι στο εξής.
    Σε φιλώ
    Καληνύχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δείτε ακόμη...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι επισκέπτες στο χάρτη...