Σας ευχαριστώ που με τιμάτε με την παρουσία σας!!!

26 Δεκεμβρίου 2012

Το ευχαριστώ είναι λίγο...





Αυτό το κερί φτιάχτηκε για να προσφερθεί σε έναν άνθρωπο που, χωρίς να το ξέρει, με βοήθησε πολύ όταν ένιωθα χαμένη κι έψαχνα να πιαστώ από κάπου. Επειδή είμαι άτομο που πιστεύει πως τίποτα δεν συμβαίνει στην τύχη, αυτός ο άνθρωπος ήταν Θεόσταλτος. Με τις συμβουλές του και τις παροτρύνσεις του, στάθηκα στα πόδια μου και συνέχισα. Νομίζω ότι ήταν το ελάχιστο που θα μπορούσα να κάνω για εκείνον. Σίγουρα ο ίδιος το θεωρεί κιόλας περιττό, γιατί το να βοηθάει είναι αυτονόητο για εκείνον. Χωρίς να το ξέρει, μέσα από αυτόν τον χώρο του λέω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ αυτές τις άγιες μέρες, τις μέρες της αγάπης.

Πολλά φιλιά κι ευχές σε όλες σας!













22 σχόλια:

  1. Εύχομαι να συναντάς πάντα στη ζωή σου Θεόσταλτους ανθρώπους. Ποτέ όμως να μην ξεχνάς ότι απαιτείται και ξεχωριστή ικανότητα για να τους διακρίνουμε ! Οπότε - μαζί με τα Χρόνια Πολλά - σου εύχομαι να διατηρήσεις αυτή την ικανότητα, γιατί και αυτή Θεόσταλτη είναι ! Φιλιά Πολλά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαρία μου, χρόνια πολλά και καλά! Υγεία, χαρά, αγάπη και ευτυχία στο σπιτικό σου! Το 2013 να σου φέρει ό,τι ξέχασε το 2012!! Πολλά γιορτινά φιλάκια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Mαράκι μου Χρόνια Πολλά σε όλους σας!!! Να είστε όλοι καλά και να έχετε έναν καινούργιο χρόνο γεμάτο υγεία, χαρά και δύναμη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στην ζωή σου να συναντάς πάντα "ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ" γιατί πραγματικά το αξίζεις!!! Χρόνια Πολλά γεμάτα υγεία... αγάπη... ευτυχία... αισιοδοξία!!!! Πολλά φιλιά!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ!!!!
    ΤΟ ΔΩΡΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΧΑΡΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΑΡΕΙ!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. να σαι πάντα καλά και να χεις πάντα γύρω σου ανθρώπους να σε προσέχουνκαι να σε αγαπούν!!!Είναι θαυμάσιο το δώρο σου!!!!φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι άνθρωποι που μας στέκονται στα δύσκολα , δεν ξεχνιούνται με τίποτα και αξίζουν πολλά ευχαριστώ!!Τυχερός όποιος συναντά τέτοιους ανθρώπους!!!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ μαρία μου!!!Υγεία ,χαρά και ευτυχία στο σπιτικό σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ όμορφο το κερί σου Μαρία μου!
    Χρόνια Πολλά, να χαίρεσαι την οικογένειά σου! Και να έχεις γύρω σου τέτοιους φίλους σαν αυτόν που σου 'στάθηκε' στις δύσκολες στιγμές!
    Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φτιαγμένο με τόση φροντίδα και αγάπη το δώρο σου για τον ΑΝΘΡΩΠΟ που σου στάθηκε τόσο πολύ!!!!!! Του αξίζει! Είναι θείο δώρο να συναντούμε τέτοιους ανθρώπους! Σου εύχομαι Μαρία μου το σπιτικό σου να είναι γεμάτο Υγεία, Αισιοδοξία και γέλιο και ο Νέος Χρόνος να σου φέρει όλα τα αγαθά που ποθείς!!!
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χρόνια πολλά εύχομαι με υγεία και χαρά και με το καλό να έρθει και ο καινούριος χρόνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χρόνια πολλά! Εύχομαι να έχεις πάντε ανθρώπους δίπλα σου που να σε στηρίζουν και να τους στηρίζεις! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΡΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ!!!!ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ!!!!ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!!!!ΦΙΛΙΑ!!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μαρία μου
    Ευχαριστώ για τις ευχές σου και με την σειρά μου σου εύχομαι το Νέο Έτος να έχει μόνο χαρές για σένα, και πολύ δημιουργία.
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλές Γιορτές! Με υγεία και χαρές ας μας γεμίσει ο ερχομός του Νέου Χρόνου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Χρόνια πολλά με υγεία και χαρά Μαρία μου. Πολύ όμορφο το δώρο αγάπης που ετοίμασες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μοναδικό, πανέμορφο το κερί. Θα εκφράσει όλα όσα θέλεις να πεις!
    Χρονια πολλά και μόνο καλά να έρθουν τη νέα χρονια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Χρόνια Πολλά Μαρία μου.
    Εύχομαι τα καλύτερα για τη νέα χρονιά!


    Z.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Είναι σημαντικό να αναγνωρίζουμε αυτό που μας προσφέρουν άνθρωποι που βρίσκονται τυχαία στο δρόμο μας. Γι' αυτό και μόνο, το κερί σου αποκτά ιδιαίτερη αξία.
    Τις καλύτερες ευχές μου για τη νέα χρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Χρόνια πολλά και καλά, με υγεία, χαμόγελο, αισιοδοξία και καλύτερες μέρες...με όνειρα κεντημένα με αστέρια κι ευτυχισμένες στιγμές...με μαγεία και δημιουργικότητα.! Καλή χρονιά να έχετε, εσύ και οι αγαπημένοι σου. Μακάρι να έχεις ΠΑΝΤΑ δίπλα σου τόσο αξιόλογα άτομα να σε στηρίζουν. Τέλειο το κερί σου! Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. πολύ όμορφο... χρόνια πολλά με υγεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Εύχομαι το 2013 να είναι μια χρονιά γεμάτη υγεία, αγάπη, ευτυχία,αισιοδοξία, πίστη στον άνθρωπο, επιστροφή σε ξεχασμένες αξίες ...και δημιουργικότητα που θα μας βοηθήσουν να αντιμετωπίσουμε τις όποιες δυσκολίες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δείτε ακόμη...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι επισκέπτες στο χάρτη...