Σας ευχαριστώ που με τιμάτε με την παρουσία σας!!!

29 Απριλίου 2010

Πέτρα: μια από τις πολλές επιφάνειες που μπορείς να κάνεις decoupage...







Πέτρες, που χρόνια τώρα μαζεύω από τις παραλίες της Ελλάδας, διακοσμημένες με ριζόχαρτο και χαρτοπετσέτα.

5 σχόλια:

  1. Καλώς ήρθες στην παρέα, έτσι να μην νοιώθω μοναξιά,χα,χα,χα!
    Μαράκι, πολύ ωραίες οι πετρούλες σου,φορτωμένες Ανοιξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαράκι ,αν δεν έγραφες οτι ειναι decoupage θα έλεγα οτι έχεις ταλέντο στη ζωγραφική!!!Να υποθέσω οτι οι πετρούλες είναι από την όμορφη Ζάκυνθο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γεια σου χαρα μου θα το πιστεψεις εσενα σκεφτομουν!!! οταν ανεβαζα τις εικονες με τις πετρες.φανταζομαι και σενα στην παραλια οταν ολοι ειναι ξαπλωμενοι και λιαζονται η κανουν μπανιο στη θαλασσα,εσυ οπλισμενη με το καπελλο και τα γυαλια,να χανεσαι με τις ωρες γυρευοντας εκεινη την πετρα την μοναδικη η το ομορφο εκεινο βοτσαλο η οτιδηποτε σου κανει κλικ να το μαζεψεις στη συλλογη σου, μηπως καποτε σου χρειαστει!!ετσι ισως ναχουμε συναντηθει σε καποια παραλια της ζακυνθου τυχαια καποιο πρωινο(πλακα θαχει)αυτη την βολτα δεν την αλλαζω με τιποτα!!!!και πιστευω οτι ειναι πολλες οι γυριστρουλες,ετσι για να μην νιωθουμε μοναξια οπως λες!!φιλια πολλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μινα μου γεια!ευχαριστω για τα καλα σου λογια!!αυτες οι πετρες ναι ειναι ζακυνθινες απο τον ομορφο αυτον τοπο που πολυ τον αγαπω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εξαιρετική δουλειά. ΜπραΜπ σας. Θα ήθελα να μ πειτε προτού άπλωσετε το ριζοχαρτο περνατε την πετρα με καποιο primer ; Εάν μπορούσες να μ δώσεις κάποιες μικρές οδηγίες,διότι θελω και εγω να δημιουργήσω κάτι αντίστοιχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δείτε ακόμη...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι επισκέπτες στο χάρτη...