Σας ευχαριστώ που με τιμάτε με την παρουσία σας!!!

16 Μαΐου 2010

Προωθήστε το blog σας!

Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι ανακάλυψα ένα πολύ έξυπνο και ωραίο εργαλείο, που δίνει τη δυνατότητα να μπορέσετε να προωθήσετε το blog σας μέσα από το δικό μου blog!

Πώς λειτουργεί; Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πάτε στο τέλος της σελίδας, στη ενότητα "Προωθήστε το blog σας!" και να προσθέσετε το URL σας. Έτσι, στο κάτω μέρος της σελίδας μου θα εμφανιστεί ένα εικονίδιο που πατώντας το θα παραπέμπει στο δικό σας blog!
Για να αποφευχθεί πιθανός συνωστισμός και στο τέλος να μην φαίνεται κανένα blog, η ενότητα θα μένει προσβάσιμη σε εσάς για μία βδομάδα, και κάθε ένα μήνα θα την ανανεώνω. Αν λοιπόν σας ενδιαφέρει, θα πρέπει να μπαίνετε και να δηλώνετε ξανά το URL σας. Το ίδιο ισχύει και για όσους δεν πρόλαβαν να το δηλώσουν την προηγούμενη φορά.

Μέσα λοιπόν από την επισκεψιμότητα του δικού μου blog, αυξάνεται και η επισκεψιμότητα του δικού σας! Το μόνο που σας ζητώ είναι ταυτόχρονα αν θέλετε να γίνεται και αναγνώστες μου. Ελπίζω το εργαλείο αυτό να σας φανεί χρήσιμο, και περιμένω γρήγορα ανταπόκριση, καθώς και τα σχόλιά σας! Ο χρόνος ξεικνάει από... ΤΩΡΑ!!!

Φιλικά, Μαρία.

10 σχόλια:

 1. πολυ καλο Μαρακι μου!! ευχαριστουμε!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ελπίζω πραγματικά να δουλέψει! Το βρήκα πολύ καλή ιδέα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Μαρία μου ευχαριστούμε για την ενημέρωση κατ αρχάς και αφ ετέρου για την διευκόλυνση. Θα το δηλώσω άμεσα όσο για αναγνώστης είμαι ήδη και το ξέρεις.
  Φιλάκια πολλά

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. σωστο το μαρακι http://www.google.com/url?sa=t&rct=

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. τελειο! ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ LIGHT ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΒΗΤΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΩ... ΣΤΟ www.sugarsoso.blogspot.gr

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. http://cine-eaters.blogspot.gr
  Ενα κινηματογραφικό μπλογκ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. http://photographicalbums.blogspot.gr/
  για χειροποίητα φωτογραφικά άλμπουμ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δείτε ακόμη...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι επισκέπτες στο χάρτη...