Σας ευχαριστώ που με τιμάτε με την παρουσία σας!!!

7 Ιουνίου 2010

Έκθεση Χειροποίητα Θαύματα!!!

Κουτί με επικόλληση χαρτιού και τεχνική παλαίωσης.

Κουτί με επικόλληση χαρτιού και κρακελέ.

Κουτί με επικόλληση χαρτιού και κρακελέ.

Ξύλινα βραχιόλια με επικόλληση χαρτοπετσέτας.

Ξύλινα βραχιόλια με επικόλληση χαρτοπετσέτας και χαρτιού.

Ο πάγκος μου!_μέρα πρώτη

Ο πάγκος μου!_μέρα δεύτερη

Με την καλή μου φίλη, Μίνα, συναντηθήκαμε στην παρείστικη έκθεση στο Κερατσίνι, να εκθέτουμε και οι δύο τις δημιουργίες μας, εκφράζοντας άλλη μια φορά την αγάπη μας για το decoupage.

Μέσα στο χώρο δημιουργήθηκε ένα πολύ όμορφο, φιλικό κλίμα.
Γνωριστήκαμε και περάσαμε καλά αυτό το διήμερο, με όλες τις κοπέλες (μικρές και μεγάλες!). Αυτό άλλωστε φαίνεται στα πρόσωπά μας! Ηταν μια πολύ όμορφη εμπειρία, και εύχομαι να ξανασυναντηθούμε σε ανάλογο χώρο με όλες σας!

Αυτές είναι κάποιες από τις φωτογραφίες που πρόλαβα να ανεβάσω! Τις επόμενες μέρες θα ανεβάσω κι άλλες με τα έργα που παρουσίασα στο Κερατσίνι!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Κατερίνα Λεγάτου και την Gabbie, που με κάλεσαν να συμμετάσχω σε αυτή την έκθεση και μου δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσω και αυτόν τον τρόπο παρουσίασης των έργων μου!

9 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΡΙΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ ΜΕ ΜΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ!! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΚΑΝΤΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαράκι χαίρομαι για σένα και λυπάμαι που δεν μπορώ να είμαι εκεί.Ημουν όμως με το νού και την καρδιά. Ποιά ήταν η αντιμετώπιση του κοινού; Εδειξε ενδιαφέρον;

    Πότε προβλέπεις νάρθεις Ζάκυνθο; Στείλε μέιλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ολα ειναι πραγματικα υπεροχα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να'σαι καλά Μπέτυ μου!!! Σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Πράγματι, θα ήθελα να σε γνώριζα και να τα λέγαμε από κοντά! Αλλά δε θα αργήσει πιστεύω να έρθει η στιγμή..... φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γειά σου Χαρά μου! Οι καιροί είναι δύσκολοι, όπως ξέρεις, και ο κόσμος είναι κουμπωμένος. Αλλά υπήρξε ενδιαφέρον, το αναμενόμενο για αυτές τις συνθήκες. Αξιζε μόνο και μόνο για την εμπειρία να βρεθείς και να γνωριστείς με ανθρώπους που εκφράζουν τη δημιουργικότητά τους μέσα από την χειροτεχνία, να ανταλλάξεις απόψεις, γνώμες, μυστικά και να περάσεις καλά!... Κάποιες ώρες σε αυτόν την δύσκολη περίοδο, που όλοι μας έχουνμε ανάγκη την επικοινωνία...
    Δυστυχώς οι υποχρεώσεις των κοριτσιών μου θα με καθυστερήσουν να κατέβω στο νησί... Προς τον Αύγουστο το βλέπουμε με τον άντρα μου. Σίγουρα θα υπάρξει επικοινωνία πριν για να βρρεθούμε! Σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Dear Edi, thank you very much for your comment! I am watching your beautiful work regularly, everything is just wonderful!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Νέλη μου, σ'ευχαριστώ πάρα πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ευχαριστώ πολύ Μαργαρίτα μου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δείτε ακόμη...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι επισκέπτες στο χάρτη...