Σας ευχαριστώ που με τιμάτε με την παρουσία σας!!!

3 Σεπτεμβρίου 2011

Καλό Φθινόπωρο!



Καλές μου φίλες! Σας έχω πεθυμήσει όλες! Μου έχετε λείψει, και πολλές φορές σας αναζητώ και ψάχνω στα μπλογκοσπιτάκια σας να μάθω τα νέα σας!

Χαίρομαι για όσες από εσάς καταφέρατε κι αποδράσατε, και γεμίσατε τις μπαταρίες για τον δύσκολο χειμώνα που μας περιμένει... Για μένα το καλοκαίρι που πέρασε ήταν δύσκολο, και δεν τα κατάφερα να απομακρυνθώ από την Αθήνα. Δεν υπήρχε(και δεν υπάρχει) καθόλου διάθεση για δημιουργία, γιατί η ψυχολογία μου είναι... στα πατώματα!!! Αυτός είναι και ο λόγος που έχω χαθεί και δεν κάνω συχνά αναρτήσεις. Θέλω να πιστεύω- επειδή είμαι άνθρωπος που αναγεννιέμαι από τις στάχτες μου- ότι θα τα καταφέρω και θα ξαναβρώ τη διάθεση για δημιουργία και επαφή...

Σας νιώθω όλες σας φιλαράκια μου, και τολμώ να πω- τουλάχιστον όσες σας έχω γνωρίσει από κοντά- ότι σας έχω αγαπήσει. Ελπίζω κι εύχομαι όλες σας να έχετε ένα καλό φθινόπωρο και χειμώνα, και η προσαρμογή στα καθημερινά μετά από τις διακοπές να είναι όσο γίνεται πιο εύκολη!...

Κι έτσι, για να δώσω και μια νότα δημιουργίας σε αυτή μου την ανάρτηση, θα σας δείξω ένα μπουκάλι κρασί που έφτιαξα παλαιότερα και δεν πρόλαβα να σας το δείξω. Είναι φτιαγμένο με την τεχνική του κρακελέ και με χαρτοπετσέτα για μοτίβο.




19 σχόλια:

  1. Bellísimo trabajo de decoupage!!!.Una alegría verte nuevamente por aquí.

    Saludos desde Buenos Aires

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ.ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΙΑ ΗΡΕΜΗ ΔΥΝΑΜΗ.ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΜΕ.ΘΑ ΣΟΥ ΓΡΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒ ''ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΙΖΩΘΕΙ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ.ΑΝ ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΕΣ ΚΑΙ ΒΑΘΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΩΜΑ,ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟ ΔΕΡΝΕΙ Ο ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΑΝΕΜΟΣ'' ΔΑΛΑΙ ΛΑΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑΡΙΑ ΛΕΙΠΕΙΣ...ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΟΛΥ,ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΟΠΟΙΟΣ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ.
    Εστω κι έτσι χαίρομαι που είδα ανάρτησή σου, δεν θέλω να ενοχλώ (μπορεί και να κάνω κακό με την απουσία,όμως δεν ξέρω...), εσύ ξέρεις πού μπορείς να με βρείς αν θέλεις.
    Δυστυχώς του Αγίου πέρασε και δεν ήλθατε,
    κατάλαβα οτι οι δυσκολίες συνεχίζονται, ελπίζω να τις αντιμετωπίσεις παλληκαρίσια,όπως είσαι (συμφωνώ απόλυτα με τη Φουφούλα).
    Φιλια πολλά σε ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απο την μια καταλαβαινω οτι δεν εχεις διαθεση...και δεν θελεις να δημιουργεις...απο την αλλη...εχω μια αποριααααα...Οταν βλεπεις εμενα και το Μπετουλινι γιατι δε μας αφηνεις να πιουμε το καφεδακι μας ηρεμες και εισαι απο πανω με ενα ταφτα !!!Μολις μας βλεπεις σου ερχεται η ορεξη για δημιουργια??
    Μας εχει τσακισει Κυριες και Κυριοι στην χειροτεχνια!!!!!!!χαχαχαχα
    Μαρακι μου καλως σε βρηκαμε!!Θατα λεμε συχνοτερα τωρα ....κι ας μας χωνεις στα κατεργα της χειροτεχνιας!!!!!φιλιαΧ2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μαρία μου ευχομαι να πάνε όλα καλύτερα αυτή τη χρονιά. Δεν ξρω ποιό θέμα σε δυσκολεύει και σε έχει ρίξει τόσο ,αλλά μέσα από την καρδιά μου ευχομαι να έχεις υγεία και πολύ κουράγιο για να το παλαίψεις!
    Φιλιά και ψηλά το κεφάλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!!!!!!
    ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ!!!!!!!!!!
    ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΕΣ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΝΕ ΝΑ ΞΕΦΕΥΓΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!!!!!!!!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κάποιες φορές με παίρνει και εμένα από κάτω (ξέρει η misirlou) αλλά μια βόλτα σε κάποιο νοσοκομ... σε κάνει να αναθεωρείς. Η ζωή είναι πολύ καλύτερη από όσο νομίζουμε. Ψηλά το κεφάλι λοιπόν και ξεκίνα να δημιουργείς, ώστε να δούμε και εμείς, και να μάθουμε!! Καλώς σε βρήκα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μαρία,ελπίζω γρήγορα να περάσουν όσα δύσκολα περνάς!Εύχομαι τα καλύτερα!
    Η απουσία σου είναι αισθητή,ελπίζω γρήγορα να απολαύσουμε τα υπέροχα έργα σου!
    Καλό μήνα!Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Prekrasno si ukrasila bocu!

    Veliki pozdrav Maria:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μαρία καλό μήνα να έχεις. Τα δυσκολά και τα δυσάρεστα είναι και αυτά μέσα στην ζωή. Σου εύχομαι να βρεις - και θα την βρεις σίγουρα - την δύναμη, να ξεπεράσεις όλες τις δύσκολες και δυσάρεστες καταστάσεις. Άλλωστε όπως λες και εσύ, έχεις την δύναμη και ξαναγεννιέσαι από τις στάχτες σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ. Ο ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑΤΡΕΥΕΙ ΚΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ,ΜΕ ΠΙΟ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ,ΓΕΜΑΤΟ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κορίτσια, σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια! Είναι βάλσαμο για την ψυχή ο καλός λόγος του φίλου. Κι επίσης είναι συγκινητικό να το βλέπεις να γίνεται: στο πρόβλημα του αλλουνού να στέκεσαι, ν' αφήνεις τον καλό σου λόγο, κι όχι να σφυρίζεις αδιάφορα. Αισθάνομαι για άλλη μια φορά τυχερή που βρίσκομαι σε αυτή την μπλογκο- γειτονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μαράκι μου καλό, χαίρομαι που βρήκες λίγο χρόνο και όρεξη να ασχοληθείς με το blogοσπιτό σου!!
    Αυτή η επαφή με τη γειτονιά νομίζω ότι θα σου κάνει καλό. Και μη ξεχνάς αυτό που σου λέω πάντα.....είμαι εδώ για ό,τι χρειαστείς!!!
    φιλιά σε όλους σας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σου ευχομαι Μαρια μου να πανε ολα καλα και να μπορεσεις να επανελθεις και παλι στις ομορφες δημιουργιες σου με πολλη πολλη ορεξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ευχομαι συντομα να περασουν ολα τα προβληματα και να ειναι ολα καλα και εσυ χαρουμενη!και να θυμασαι οτι η δημιουργια ανασηκωνει τη διαθεση απο τα πατωματα κ μας κανει να νοιωθουμε καλυτερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καταπληκτικό το μπουκάλι! Καλό φθινόπωρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μαρακι....ολα καλα θα πανε κοριτσι μου....μετα την καταιγιδα ο ηλιος λαμπει και παλι...!!!!!! φιλια πολλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μαράκι μου, μου λειπεις και σε σκεφτομαι.Έχω χαθεί και ζητώ συγνώμη...είμαι αδικαιολόγητη!!!Είσαι δυνατή και περνάς μια μεγάλη δοκιμασία αλλά θα τα καταφέρεις...έχεις μια φοβερή οικογένεια που σε στηρίζει και πολλούς φίλους που σε αγαπούν!!!Ότι χρειαστείς είμαι εδώ για σένα.
    Σ αγαπώ πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δείτε ακόμη...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι επισκέπτες στο χάρτη...