Σας ευχαριστώ που με τιμάτε με την παρουσία σας!!!

30 Νοεμβρίου 2014

Να ξαναζεσταθούν οι μηχανές...


Πέρασε καιρός πολύς μέχρι να ξαναπιάσω το πινέλο... Να ξαναμυρίσω μπογιές... Και να κάνω πάλι τον κακό χαμό στο μικρό μου εργαστήριο! Κάτι η μυρωδιά των Χριστουγέννων, κάτι οι αναμνήσεις από τα παλιά, η νοσταλγία για το χάζεμα στα μπλογκοσπιτάκια σας, θαυμάζοντας τις δημιουργίες σας, με έκαναν να θέλω να κάνω μια ανάρτηση, να ξαναζεσταθούν οι μηχανές, και να αρχίσει πάλι το δημιουργικό παιχνίδι!

Χριστούγεννα ευτυχισμένα δεν γίνονται, μπλογκάκι μου, χωρίς εσένα!

Μπορεί να χάθηκα, και κάποιες φίλες να αναρωτιούνται, αλλά όσο το κρασί μένει στο ασκί, τόσο θα αναδείξει αρώματα όταν αυτό ανοιχτεί... (χαζομάρες της στιγμής, μη δίνετε σημασία!)

Τέλος πάντων, είμαι σε καλλιτεχνικό οίστρο χάριν μιας εκδήλωσης που οργανώνω για καλό σκοπό, λόγω ημερών, με βοήθεια πολλών και καλών φίλων και φιλενάδων, που όλοι λειτουργούμε για την εκπλήρωση του.

Σε αναμονή λοιπόν, για όσες κάνετε τον κόπο να ανοίξετε την ανάρτηση, και σας ευχαριστώ γι'αυτό! Σύντομα θα ανεβάσω φωτογραφίες...!





6 σχόλια:

  1. 'Αντε μπράβο!!!!!!!!!!! Με το καλό να σε ξαναδούμε στην μπλογκογειτονιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα αν πούμε πως δεν μας έλειψες θα είναι ψέματα και το ξέρεις!!!!! Κλαδάκι μου μην ξαναφύγεις!!!!! Πολλά πολλά φιλιά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστώ κορίτσια μου για το καλωσόρισμα!!!!!και εγώ σας πεθύμησα Marie-Anne και Βίκυ μου!!!ναμαστε καλά να τα λέμε...Βικακι μου φιλιά στην Δήμητρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα κι από μένα! Επιθυμώ να δω ξανά τις όμορφες δημιουργίες σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλό μήνα Μαρία, αρκετά ξεκουράστηκες πιάσε πάλι τα υλικά σου και ξεκίνα .Καλή επιτυχία στην εκδήλωση που ετοιμάζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δείτε ακόμη...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι επισκέπτες στο χάρτη...